امروزه بسیاری از خانم ها به دنبال زیبا تر کردن چهره خود هستند. یکی از فاکتور های زیبایی چهره مژه است ولی بعضی افراد به صورت ژنتیکی مژه های کم پشتی دارند از این رو به دنبال روش هایی هستند که بتوانند با آن به مژه های دلخواه خود دست یابند . یکی از این روش ها کاشت مژه به صورت موقت است . این روش ممکن است برای یک شب و یا یه مدت زمان کوتاه مژه های شما را زیبا و پر پشت کند ولی مسلما این روش دارای عوارضی نیز هست که در این مقاله می خواهیم به بررسی عوارض کاشت مژه به صورت موقت بپردازیم .
البته کاشت مژه تنها را زیباسازی نمی باشد و عوامل دیگری نیز اهمیت بسیار بالایی دارند که از آن ها می توان به کاشت مو و یا تقویت ابرو اشاره کرد.
کاشت مژه به دو صورت دائم و موقت انجام می شود . در کاشت مژه به صورت موقت از آن جایی که از چسب استفاده می شود ماندگاری آن کوتاه مدت است. کاشت مژه موقت بستگی به تعداد مژه فرد دارد زمانی که بیمار تعداد مژه طبیعی کمی داشته باشد نمی تواند تعداد مژه زیادی بکارد زیرا در کاشت مژه به صورت موقت مژه های مصنوعی روی مژه های طبیعی کار می شود.
در کاشت مژه موقت یا اکستنشن مژه های مصنوعی یک به یک بر روی مژه های طبیعی فرد قرار می گیرند تا آن ها را زیبا تر و پرحجم تر نشان بدهند . مژه های مصنوعی معمولا از مو سمور ، ابریشم و حتی از مو انسان ساخته می شوند. ولی این روش کاشت خطراتی را نیز به دنبال دارد که در ادامه مقاله می خواهیم به بررسی عوارض کاشت مژه موقت بپردازیم.
احتمال بروز حساسیت نسبت به چسب مژه
چسب مژه های مصنوعی می تواند باعث ایجاد التهاب پلک شود و به دنبال آن ممکن است حساسیت و اگزما به وجود بیاید. شاید در اولین نوبت کاشت مژه این علائم بروز نکند ولی پس از چندین بار کاشت مژه موقت شاهد بروز این علائم خواهید بود . همچنین خود مژه های مصنوعی از فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمایی هستند که خود دلیل محکمی برای دوری از آن ها است .
ریزش مژه طبیعی و کم پشت شدن آن
از دیگر عوارض چسب های مژه مصنوعی می توان به این مورد اشاره کرد که این چسب ها خون رسانی به سطحی که مژه روی آن چسبانده شده است را کاهش می دهد و باعث کم پشتی مژه های طبیعی میشود . اگر شخصی که مژه میکارد کار بلد نباشد ممکن است مژه های بالا و پایین را بهم چسبانده و باعث کندگی مژه های طبیعی شما شود.
احتمال ابتلا به گل مژه را افزایش می دهد
کاشت مژه به صورت موقت احتمال ابتلا به بیماری های عفونی از جمله گل مژه را افزایش می دهد. این مسئله در افرادی که استعداد ابتلا به گل مژه دارند خیلی بیشتر اتفاق می افتد.
احتمال ریزش مژه های طبیعی را افزایش می دهد
به دلیلی که هنگام کاشت مژه موقت فشار به پیاز مژه وارد می شود احتمال این که ریزش مژه طبیعی صورت بگیر وجود دارد . بنابر این بهتر است از ریمل های مرغوب که هم ارزان تر و هم کم خطر تر هستند برای حالت دهی به مژه استفاده کرد.
اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود به دلیل آن که از مواد شیمایی و فلزات سمی. تشکیل شده است باعث عفونت چشم و اسیب رساندن به آن می شود.
مژه ها از عوامل زیبایی هستند . راه های بسیاری وجود دارد که بتوان مژه های زیبا داشت ولی به خاطر داشته باشید برای داشتن مژه زیبا نباید کارهایی انجام بدهیم که سلامت پوست و مو ما را به خطر بیاندازند .
فهرست محتوا Toggle انواع بیحسی های سر در فرایند کاشت موواکنش های بعد از عمل کاشت مو مراقب های پس از کاشت موی سرچرا برای کاشت مو از بیحسی ها استفاده می شود؟ مدت بی حسی بعد از کاشت مو به صورت روتین تا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle دلایل کاشت ابرو اقدامات قبل از کاشت ابرومراقبت های بعد از کاشت ابرو تاثیر کاشت ابرو بر زیبایی صورتکاشت ابرو چگونه انجام می گیرد؟کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است؟ کاشت ابرو ... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle کاشت مو و انواع روشهای آن علل ریزش مو پس از کاشتپیشگیری از ریزش مجدد مو پس از کاشت پیشگیری از ریزش مجدد مو بعد از کاشت و روشهای آن چیست؟ کاشت مو یکی از روشهای موثر برای رف... (ادامه)