رینوپلاستی بینی استخوانی می تواند به روش های مختلف جراحی یا غیر جراحی صورت پذیرد. بینی افراد در انواع گوشتی، استخوانی، نیمه استخوانی و نیمه گوشتی قرار دارد که پزشک پس از تعیین نوع بینی فرد روش جراحی و ترمیم را انتخاب می نماید.بینی های استخوانی، بینی هایی هستند که دارای استخوان و غضروف محکمی بوده و پوست نازکی دارند؛ قوز بینی اغلب بر روی بینی استخوانی مشاهده میشود.
رینوپلاستی بینی استخوانی بدون جراحی وقتی صورت می گیرد که فرد بخواهد تغییرات جزئی مانند بالا رفتن نوک بینی یا از بین بردن قوز بینی را انجام دهد؛ اما اگر فرد بخواهد در بینی استخوانی تغییرات اساسی مانند کوچک شدن بینی، تغییر بینی به حالت فانتزی یا عروسکی، رفع انحراف بینی و بهبود تنفس را انجام دهد؛ باید حتما تحت عمل جراحی قرار بگیرد. با توجه به مشکل فرد و میزان تغییراتی که قرار است انجام شود جراحی به دو صورت باز و بسته انجام می شود.
رینوپلاستی بینی استخوانی به روش جراحی باز وقتی صورت می گیرد که قرار است در بینی فرد تغییرات اساسی و چشمگیر ایجاد شود. در این روش تیغه ها و پره های بینی برش خورده و به طور دقیق در آناتومی بینی تغییراتی پدید می آید.
در رینوپلاستی بینی استخوانی به روش جراحی بسته تیغه ها و پره های بینی هیچ برشی نخورده و تمامی برش ها در داخل بینی انجام می شود.
تسلط پزشک در این روش کمتر بوده و برای تغییرات جزئی روش بسته انجام می شود.
در هر دو روش جراحی باز و بسته پوست از غضروف و استخوان جدا می شود. در صورتی که غضروف و استخوان نیاز به تراشیده شدن داشته باشند؛ روش جراحی باز صورت می گیرد.
به دلیل اینکه غضروف و استخوان در جراحی تراشیده می شود و با تراش دادن تغییر شکل ایجاد می شود؛ عمل بینی استخوانی آسانتر از بینی گوشتی می باشد و نتایج این عمل مطلوب تر است.
لیزر امروزه کمک زیادی به پیشرفت علم پزشکی کرده است؛ به کمک لیزر بسیاری از اعمال جراحی انجام شده و بسیاری از مشکلات مربوط به بیماری های چشم یا بیماریهای استخوان و ستون و مفاصل یا بیماریهای پوستی درمان می شود.
شاید عبارت رینوپلاستی بینی استخوانی با لیزر را شنیده باشید و با توجه به اینکه از کاربرد لیزر در علوم پزشکی با خبر هستید؛ شنیدن این خبر لبخند شادی را بر روی لبان شما آشکار سازد؛ اما متاسفانه باید بگوییم با تمام پیشرفت هایی که لیزر در علم پزشکی داشته است در عمل جراحی بینی لیزر پیشرفت چندانی نداشته و این عبارت کاملاً تبلیغاتی می باشد.
منظور از رینوپلاستی بینی استخوانی با لیزر میتواند جوانسازی پوست بینی، از بین بردن لک و آکنه و آثار سوختگی باشد؛ اما نمی توان با لیزر تغییراتی مانند از بین رفتن قوز بینی یا بالا بردن نوک آن را انجام داد.
همانطور که گفته شد می توان تغییرات جزئی را بدون عمل جراحی بر روی بینی اعمال کرد.
اگر بینی شما از نظر اندازه و ظاهر مطلوب می باشد اما بر اثر عوامل ژنتیکی یا محیطی مانند ضربه خوردن بر روی بینی شما برآمدگی یا قوز ظاهر شده است؛ میتوان با روشهای غیر جراحی مانند تزریق فیلر و سوهان کشیدن یا رسپینگ ظاهر آن را بهبود بخشید.
در هنگام تزریق فیلر از مادهای به نام کلسیم هیدروکسی اپتات یا اسید هیالورونیک استفاده می نمایند؛ تزریق این ماده بر روی بینی باعث صاف شدن و یکدست شدن ظاهر بینی می شود؛ اگر از نتیجه کار ناراضی بودید می توانید ظاهر بینی را به حالت اولیه خود برگردانید.
برای رفع قوز بینی به روش سوهان کشیدن پزشک یک برش خیلی کوچک بر روی سطح بینی ایجاد کرده با استفاده از سوهان های دندانه دار سطح استخوان را سوهان می کشد و قوز بینی را از بین می برد.
بعد از عمل بینی ممکن است به دلیل تغییر در ساختار استخوان و غضروف و تراشیده شدن آنها دچار درد باشید؛ به همین جهت توصیه می شود تا از مسکن مصرف نمایید؛ این دردها کاملاً طبیعی بوده و بعد از چند روز از بین می روند.
کبودی و ورم تا دو هفته بعد از عمل طبیعی می باشد؛ برای کاهش ورم می توانید از کمپرس سرد استفاده نمایید.
برای شستن بینی بهتر است از سرنگ استفاده نمایید.
فهرست محتوا Toggle انتخاب ورزش پس از کاشت موخطرات و احتیاط ها در صورت شروع زود هنگام ورزش پس از کاشت مونکاتی برای حفظ سلامتی پس از کاشت مو با انجام ورزش های مناسب ورزش پس از کاشت مو به نوع فعالیت مو... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle تفاوت کاشت ریش و سبیل با پیوند ریش و سبیلمدت زمان انجام پیوند ریش و سبیلعلل فقدان و کمبود ریش و سبیل در مردانچه کسانی کیس مناسبی برای کاشت ریش و سبیل هستند؟سخن پایانی پیوند ریش و س... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle آماده سازی پوست صورت برای کاشت ریش و سبیلمراقبت های مورد نیاز بعد از کاشت ریش و سبیلآمادگی برای کاشت ریش و سبیل | آماده سازی پوست صورتسخن پایانی آماده سازی پوست صورت برای کاشت ریش و ... (ادامه)