پیکرتراشی چیست؟ معایب و مزایای پیکر تراشی چیست؟ آیا پیکرتراشی عوارضی به همراه دارد؟
کاهش وزن و دارا بودن هیکلی خوش فرم و زیبا از معضلاتی است که امروزه بسیاری از بانوان و آقایان با آن مواجه هستند زیرا چاقی بدن نه تنها باعث از بین رفتن زیبایی ظاهری می شود بلکه برای سلامتی انسان نیز مضر است.
در میان تمامی تکنیک های جدیدی که برای کاهش وزن و لاغری به وجود آمده اند، پیکرتراشی یکی از این راهکارها است و در حدود بیست سال است که این تکنیک برای لاغری در جهان مورد استفاده قرار می گیرد. اما این تکنیک نیز مانند هر راهکار دیگری با معایب و مزایایی همراه است که معایب و مزایای آن را در این مطلب برایتان شرح خواهیم داد تا با چشم باز برای استفاده از این شیوه اقدام کنید.
پیکرتراشی از جمله عمل های تهاجمی هستند که با ریسک و خطرات زیادی همراه می باشند و برای انجام آنها باید بیهوشی کامل انجام شود. در عمل پیکرتراشی چربی های اضافی بدن به صورت موضعی تراشیده می شوند و برداشته می شوند که انجام این کار به صورت موضعی قابل انجام است.
در رابطه با پیکرتراشی باید به این نکته نیز اشاره کنیم که در این روش علاوه بر از بین رفتن چربی های اضافی بدن، فرم بدن نیز زیبا می شود و پزشک معالج علاوه بر برداشتن چربی ها به بدن فرم می دهد.
پیکرتراشی از مزیت ها و معایبی برخوردار است که این مزایا و معایب از قبیل زیر هستند:
پیکرتراشی یکی از روش هایی برای لاغری است که به صورت موضعی انجام می شود که در نتیجه شخص می تواند از این تکنیک برای لاغر کردن و رفع چربی های اضافی بدن در نقطه مشخصی استفاده کند.
با کمک تکنیک پیکرتراشی می توان حجم بسیار زیادی از چربی ها را از بدن تخلیه کرد که در این صورت افراد می توانند یک شبه چاقی خود را به لاغری تبدیل کنند و هیکل زیبایی را به دست آورند. در حالی که برای لاغر شدن توسط ورزش و یا رژیم باید مدت زمان زیادی را صبوری کنند.
پیکرتراشی برای بخش های مختلف بدن مانند: شکم، بازو، ران، باسن و سینه میتواند استفاده شود و در این صورت استفاده از این تکنیک برای افراد مختلف مناسب واقع می شود که این موضوع نیز از دیگر مزیت های پیکرتراشی محسوب می شود.
از دیگر مزایای پیکرتراشی این است که این تکنیک باعث زیبا شدن فرم بدن می شود.
هنگامی که پیکرتراشی برای شخصی انجام می شود، پوست او نیز به میزان مورد نیاز کشیده می شود که در این صورت پس از بین رفتن چربی ها پوست شل نمی شود و چین و چروک در آن ایجاد نمی گردد. در حالی که زمانی که لاغری بدن به وسیله ورزش و رژیم انجام می شود، در بسیاری از مواقع پوست شل می شود و زیباییش را از دست می دهد.
حال که با مزایای پیکرتراشی آشنا شدید، باید به معایب نیز اشاره کنیم که معایب آن به شرح زیر است:
در رابطه با معایب و مزایای پیکر تراشی باید به خطر و ریسک بالای آن به عنوان یک عیب اشاره کنیم زیرا پیکرتراشی از جمله جراحی های بسیار پر خطر است که امکان مرگ اشخاص نیز در این تکنیک وجود دارد.
از جمله عوارضی که پس پیکرتراشی ممکن است اتفاق بیفتد، ترومبوفلبیت است که به معنای تشکیل شدن لخته خون در رگ ها است.
در پیکرتراشی ممکن است که بین اندام های تراشیده شده و اندام هایی که چربی های آنها برداشته می شود، تقارن وجود نداشته باشد که این مساله نیز از دیگر معایب پیکرتراشی است.
آن دسته از اعضای بدن که تحت پیکر تراشی قرار می گیرند، ممکن است که دچار بی حسی شوند اما این بی حسی به صورت موقت هستند و پس از مدتی از بین می روند.
فهرست محتوا Toggle انواع بیحسی های سر در فرایند کاشت موواکنش های بعد از عمل کاشت مو مراقب های پس از کاشت موی سرچرا برای کاشت مو از بیحسی ها استفاده می شود؟ مدت بی حسی بعد از کاشت مو به صورت روتین تا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle دلایل کاشت ابرو اقدامات قبل از کاشت ابرومراقبت های بعد از کاشت ابرو تاثیر کاشت ابرو بر زیبایی صورتکاشت ابرو چگونه انجام می گیرد؟کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است؟ کاشت ابرو ... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle کاشت مو و انواع روشهای آن علل ریزش مو پس از کاشتپیشگیری از ریزش مجدد مو پس از کاشت پیشگیری از ریزش مجدد مو بعد از کاشت و روشهای آن چیست؟ کاشت مو یکی از روشهای موثر برای رف... (ادامه)