عمل لیپوماتیک در واقع نوعی عمل لیپوساکشن است که درد و عوارض بسیار کمتری دارد . هدف از انجام عمل لیپوماتیک خارج کردن بافت های چربی اضافی زیر پوست و لاغر کردن اندام بدن است. عمل لیپوماتیک برای بخش های مختلفی از بدن از جمله: لیپوماتیک ران ، پهلو، شکم، سینه ، باسن و حتی صورت انجام می شود. افرادی که به دنبال لاغری هستند می دانند که انجام این عمل در واقع اخرین راه برای لاغری است . در عمل لیپوماتیک شکم و پهلو چربی های تجمع شده در قسمتی از بدن را با استفاده از دستگاه لیپوماتیک به صورت محلول چربی خارج می کنند، محلول چربی قابلیت تزریق به بخش های دیگه بدن مانند باسن را دارد.
عمل لیپوماتیک شکم و پهلو یکی از پر طرف دار ترین عمل های زیبایی و پیکر تراشی است . بسیاری از افراد که با رژیم های غذایی توانسته اند لاغر بشوند ولی هنوز از شر چربی های شکم خلاص نشده اند می توانند از طریق عمل لیپوماتیک شکم و پهلو چربی های اضافی شکم را خارج کنند و همچنین با انجام عمل لیفت می توانند پوست اضافی را بر داشته و به بدنی ایده آل دست پیدا کنند.
▪ انجام عمل لیپوماتیک دارای مزایای بسیاری است. در این روش که یک عمل سر پایی محسوب می شود ، احتمال آمبولی بسیار بسیار کم است.
▪ باعث یک نواخت شدن چربی ها زیر پوست می شود.
▪ به دلیل محدود بودن سوراخ های روی پوست احتمال عفونت بسیار پایین است.
▪ در عمل لیپوماتیک دوره بهبودی بسیار کمتر از دیگر عمل های پیکر تراشی است و همچنین نسبت به عمل لیپوساکشن درد و تورم آن بسیار کمتر است.
▪ در عمل لیپوماتیک نیاز به بستری شدن در بیمارستان را ندارد و نسبت به دیگر عمل های پیکر تراشی دوره نقاهت آن کمتر است .
در صورتی که عمل لیپوماتیک توسط پزشک مخصوص و مجرب انجام نشود ، ممکن است برای بیمار عوارضی مانند: درد شدید، عفونت، کبودی و خون ریزی برای بیمار رخ دهد.
بیشترین تجمع چربی ها در ناحیه شکم است . این تجمع چربی ها علاوه بر این که باعث می شود فرد زیبایی اندام نداشته باشد می تواند باعث ایجاد اخلال در عمل کرد سایر اعضای بدن بشود. تجمع بیش اندازه چربی ها در شکم باعث بروز بیماری هایی مانند : دیابت و سکته مغزی می شود .
پزشک می تواند با انجام لیپوماتیک شکم چربی های اضافی شکم را خارج کند و باعث تخت شدن شکم و زیبایی اندام فرد بیمار شود.
نکته قابل توجه : خارج کردن چربی های شکمی نباید بیش از اندازه باشد زیرا این کار می تواند خسارات جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.
▪ افرادی که چاقی موضعی دارند.
▪ افرادی که سلامتی کامل داشته باشند.
▪ افرادی که با ورزش و رژیم چاقی موضعی آن ها رفع نشود.
▪ افرادی که شاخص توده ای بدن آن ها کمتر از ۳۰ باشد.
فهرست محتوا Toggle ارزیابی کیفیت و طول عمر موهای کاشته شدهعوامل موثر در کیفیت موهای کاشته شدهمعیارها و روشهای ارزیابی کیفیت موهای کاشته شدهعوامل تأثیرگذار بر طول عمر موهای کاشته شدهروشهای ارزیابی طول عمر موهارا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle فرایند کاشت ابرو چیست؟چه کسانی کاشت ابرو انجام می دهند؟ آیا کاشت ابرو موثر است؟ قبل از کاشت ابرو چه اقداماتی لازم است؟ مزایای پوشش دهی ابروهای ناقص با کاشت ابرو روش ها و راهکارهای... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle انواع بیحسی های سر در فرایند کاشت موواکنش های بعد از عمل کاشت مو مراقب های پس از کاشت موی سرچرا برای کاشت مو از بیحسی ها استفاده می شود؟ مدت بی حسی بعد از کاشت مو به صورت روتین تا... (ادامه)