آیا می دانید پلکسر چیست؟ آیا میدانید بوتاکس چه می باشد؟ پلکسر بهتر است یا بوتاکس؟
با افزایش سن تمامی افراد بلا استثنا با مشکل پیری پوست و ایجاد چین و چروک های پوستی مواجه می شوند و این مساله به گونه ای است که حتی اگر به میزان زیادی مراقبت های پوستی انجام شود، باز هم نمی توان از بروز این مشکل به شکل کامل جلوگیری به عمل آورد.
از این رو امروزه روش های بسیار مختلفی برای جوانسازی پوست در علم پزشکی به وجود آمده اند که دو نوع از انها پلکسر و بوتاکس است و در کلینیک پوست و مو مدرن که ارائه دهنده انواع این خدمات پوستی می باشد، قصد دارید که به بررسی این دو روش جدید بپردازیم.
همینطور میتوانید از دیگر خدمات ام که شامل کاشت موی طبیعی و کاشت ریش وسبیل میشود نیز استفاده کنید.
پلکسر و یا همان پلاسما جت روشی به شکل کم تهاجمی است که نیازی به جراحی و بیهوشی ندارد و در این روش با استفاده از انرژی پلاسما می توان به از بین بردن لکه های ریز پوست که در امتداد چین های اضافی قرار دارند، پرداخت و به این شکل می توان چروک ها و افتادگی های پوست را بهبود بخشید.
بوتاکس یکی از روش های جوانسازی پوست به شکل کم تهاجمی است که در این روش سم بوتولینیوم به صورت موضعی بر زیر پوست تزریق می شود و سم بوتولینیوم باعث از کار افتادن عصب های آن قسمت می گردد و انقباضات ماهیچه ای و عضله ای را کاهش می دهد و به این شکل باعث از بین رفتن چروک های پوستی می شود.
بوتاکس و پلاسماجت هر کدام می توانند در موارد مربوط به خود تحت استفاده قرار بگیرند و موثر واقع شوند. این دو روش در کل برای جوانسازی پوست مورد استفاده قرار می گیرند اما تفاوت هایی نیز با هم دارند.
برای اینکه بتوان نتیجه گیری کرد که پلاسماجت بهتر است و یا بوتاکس، می توان به بررسی تفاوت های این دو روش پرداخت که مهم ترین تفاوت های این دو روش به شرح زیر در نظر گرفته می شوند:
بوتاکس و پلکسر در عملکرد متفاوت هستند و همان طور که در بخش های فوقانی اشاره شد، بوتاکس با فلج کردن عضله به جوانسازی پوست می پردازد در حالی که در روش پلکسر با ایجاد گرما پلاسما، کلاژن سازی در پوست تحریک می شود و به جوان سازی پوست اقدام می شود.
پلاسماجت و بوتاکس هر دو از روش های غیر دائمی محسوب می شوند که پس از مدت زمانی تاثیرات آنها از بین می رود و برای دریافت نتیجه مداوم آن باید به شکل مرتب و در فواصل زمانی تعیین شده توسط پزشک مورد استفاده قرار بگیرند.
بوتاکس به صورت کلی در حدود 4 الی 6 ماه ماندگاری دارد در حالی که پلاسماجت از ماندگاری طولانی تری در مقایسه با بوتاکس برخوردار است.
بوتاکس برای برخی از نواحی بدن قابل استفاده است و پلکسر نیز برای برخی دیگر از نواحی بدن موثر واقع می شود. به عنوان مثال: بوتاکس برای رفع چین و چروک ها در خط اخم، پیشانی، اطراف چشم و … استفاده می شود در حالی که روش پلکسر برای رفع چین و چروک ها در غبغب، پلک، گردن و … مورد استفاده قرار می گیرد.
بیشتر بخوانید:بوتاکس مو بهتره یا پروتئین تراپی
پلکسر و بوتاکس در هزینه نیز با هم متفاوت هستند و هزینه مورد نیاز برای استفاده از روش پلکسر در مقایسه با بوتاکس بیشتر است زیرا پلکسر نیاز دارد تا در چندین جلسه به صورت مداوم انجام شود، تا تاثیر گذار واقع گردد در حالی که تزریق بوتاکس با یک بار انجام شدن، نتیجه بخش واقع می گردد.
بوتاکس و پلاسماجت در کاربرد نیز با هم متفاوت هستند. بوتاکس علاوه بر رفع چین و چروک ها برای کاهش تعریق زیاد در کف پا و زیر بغل، درمان اسپاسم گردن، درمان میگرن و … به کار می رود در حالی که پلاسماجت علاوه بر جوانسازی پوست برای لیفت گردن، لیفت بینی، از بین بردن ضایعات پوستی، رفع ترک پوستی، رفع اسکار، حذف تاتو و …. مورد استفاده قرار می گیرد.
سخن پایانی
در انتهای این مقاله میتوان به این نتیجه گیری رسید که با وجود انواع تفاوت هایی که در بین این دو روش وجود دارند نمیتوان تعیین کرد که پلکسر بهتر است یا بوتاکس، زیرا هر یک از این روش ها دارای ویژگی ها و کاربرد های مخصوص به خود هستند و هر یک در شرایط مختلف می توانند مفید و کارامد واقع شوند.
از این رو چنانچه قصد دارید برای جوانسازی پوست با هر یک از این روش ها اقدام کنید، می توانید از پزشک بخواهید که بر اساس شرایط فردی شما، بهترین روش را به شما معرفی کند.
فهرست محتوا قرص فیناگرو چیست؟چگونگی عملکرد داروی فیناگروعوارض جانبی مصرف قرص فیناگرو چیست؟توصیه های پزشکی برای مصرف فیناگروآیا قرص فیناگرو را می توان بدون تجویز پزشک استفاده کرد؟ مقدار و نحوه مصرف قرص... (ادامه)
فهرست محتوا کاشت مژه طبیعی قابل رشد روش کاشت مژه طبیعی قابل رشدکاشت مژه طبیعی به چه صورت انجام میشود؟ نتایجشرایط کاشت مژهمراقبت های پس از کاشت مژه طبیعی و قابل رشدمزایای کاشت مژه طبیعیسخن پایانی هر یک از اج... (ادامه)
فهرست محتوا پروتئین تراپی مو چیست؟مراقبت های بعد از پروتئین تراپی مومروری بر مراقبتهای بعد از پروتئین تراپی موقیمت پروتئین تراپی موسخن پایانی آیا می دانید مراقبت های بعد از پروتئین تراپ... (ادامه)