تا به حال برای لیزر موهای خود به مراکز زیبایی مراجعه کرده اید؟ لیزر موهای سفید را شنیده اید؟
سایت های تبلیغاتی لیزر هر روز عنوان های جدیدی در قالب خداحافظی همیشگی با موهای سفید خود و یا لیزر موهای سفید، برای جلب مشتری مطرح کرده، اما آیا واقعا امکان پذیر بوده؟ عملکرد از بین بردن موهای سفید با لیزر چگونه است؟
کلینیک پوست و مو مدرن که خدمات مختلفی به شما عزیزان ارائه می دهد، قادر است تا برای شما عزیزان لیزر موهای سفید را نیز انجام دهد.
برای اطلاعات بیشتر از خدمات کلیک تخصصی پوست، مو و زیبای مدرن از کاشت مو در تهران مطالعه بفرمایید.
قبل از بررسی عملکرد لیزر برای موهای سفید، بهتر است ماهیت کلی لیزر درمانی را بررسی کنیم. در سال های اخیر، لیزر درمانی با استفاده از پرتوهای نوری قوی جایگزین روش های قدیمی از بین بردن موهای زائد شده و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. میزان تاثیر گذاری لیزر به نوع مو، نوع پوست و مشخصات آناتومیک و ژنتیکی فرد بستگی دارد.
ملانین؛ ماده تولید شده در بدن که سبب تغییر رنگ پوست و مو می شود. میزان تولید ملانین در همه افراد یکسان نبوده و افراد با موهای تیره تر، ملانین بیشتری دارند. با افزایش سن، سرعت تولید ملانین در بدن کاهش یافته و موها تغییر رنگ می دهند. فقدان ملانین در موها، تاثیر بسیاری زیادی بر عملکرد دستگاه های لیزر دارد.
ملانوسیت ها، سلول های موثر در رنگ مو و پوست افراد هستند. عوامل زیر در کاهش سطح ملانین های پوستی و تغییر رنگ موها به سفید دخیل بوده:
– افزایش سن
– عوامل ژنتیکی
ينتیک و افزایش سن در رابطه با سفید مو غالب بوده و گاها ممکن است قبل از سیر طبیعی سنی نیز موها رنگدانه خود را از دست داده و سفید رنگ شوند.
– هورمون ها
عدم تعادل هورمون ها سبب تغییر در تعداد ملانین های پوستی و تغییر رنگ موها می شود.
بیشتر بخوانید:رفع سفیدی مو با پیاز
– مواد شیمیایی
گاها برخی از صابون ها و مواد شیمیایی مورد استفاده در صنایع آرایشی، سبب کاهش ملانین ها و اختلال در روند تغییر رنگ دانه های پوستی می شود.
– کم خونی
– لک و پیس
– اختلال عملکرد تیروئید
عملکرد همه دستگاه های لیزر بستگی به وجود ملانین در فولیکول های مو دارد. ملانین، انرژی لیزر را جذب کرده و آسیب دیدگی یا سوختن پوست اطراف جلوگیری می کند. یکی از سرسخت ترین و مقاوم ترین موها بوده که با عملکرد طبیعی دستگاه های لیزر از بین نمی روند.
از نظر جنس و ظاهر، تفاوتی با دیگر موها نداشته، اما به لحاظ عملکرد لیزری، عدم وجود ملانین در ریشه موهای سفید سبب اختلال در روند لیزر می شود.
بانوانی که موهای صورتشان ضخیم و سفید بوده برای حل این مشکل، از یک سری رنگ های کربنی استفاده کرده تا اشعه لیزر توسط رنگ های کربنی جذب شده و موهای زائد سفید رنگ از بین بروند. الکترولیز نیز راهی دیگر برای از بین بردن موهای زائد سفید رنگ است. در این شیوه، یک پروب بسیار ریز متصل به دستگاه الکترولیز به فولیکول مو داخل پوست یک جریان شیمیایی یا گرمایی انتقال داده شده و فولیکول را از بین می برد.
بهترین نوع لیزر موهای سفید رنگ بوده که تاثیر گذاری بیشتری نسبت به سایر دستگاه های لیزر دارد، اما با این حال موهای سفید رنگ تنها با رنگ های کاربنی بر روی ریشه قابلیت شناسایی توسط دستگاه را دارند.
تمامی روش ها که بر پایه ملانین و اشعه های رنگ باشند، برای از بین بردن موهای سفید رنگ تاثیر نداشته و بالعکس برای ریشه کن کردن موهای زائد می توان از روش هایی همانند: شیو کردن، بند انداختن، کرم موبر و گاها روش های نوین بر پایه لیزر های پیشرفته همانند: الکترولیز و لیزر کندلا الکس استفاده کرد.
نتیجه گیری
فرایند الکترولیز در درمان و کاهش حجم موهای زائد سفید رنگ بسیار موثر است. متاسفانه، حذف موهای زائد به روش الکترولیز بسیار طولانی بوده و مستلزم درمان تک تک تارهای مو است. اگر تمامی موهای شما سفید نبوده، توصیه می شود قبل از لیزر درمانی، یک جلسه الکترولیز انجام شود. قبل از انجام هر روشی برای حذف موهای سفید رنگ خود بایستی پوست خود را تمیز و مرطوب کرده تا درد کمتری را احساس کنید. بعد از الکترولیز برای موهای زائد و کاهش التهاب و حساسیت های پوستی از کرم های موضعی همانند زینک اکساید استفاده شود.
فهرست محتوا قرص فیناگرو چیست؟چگونگی عملکرد داروی فیناگروعوارض جانبی مصرف قرص فیناگرو چیست؟توصیه های پزشکی برای مصرف فیناگروآیا قرص فیناگرو را می توان بدون تجویز پزشک استفاده کرد؟ مقدار و نحوه مصرف قرص... (ادامه)
فهرست محتوا کاشت مژه طبیعی قابل رشد روش کاشت مژه طبیعی قابل رشدکاشت مژه طبیعی به چه صورت انجام میشود؟ نتایجشرایط کاشت مژهمراقبت های پس از کاشت مژه طبیعی و قابل رشدمزایای کاشت مژه طبیعیسخن پایانی هر یک از اج... (ادامه)
فهرست محتوا پروتئین تراپی مو چیست؟مراقبت های بعد از پروتئین تراپی مومروری بر مراقبتهای بعد از پروتئین تراپی موقیمت پروتئین تراپی موسخن پایانی آیا می دانید مراقبت های بعد از پروتئین تراپ... (ادامه)