درصد موفقیت کاشت مو چه قدر است؟ علت عدم موفقیت کاشت مو چیست؟ علام کاشت مو ناموفق چیست؟
خواننده محترم چنانچه می خواهید که از پاسخ این پرسش ها مطلع شوید، با ما در کلینیک مدرن همراه باشید و دقایقی از وقت خود را به مطالعه این مطلب اختصاص دهید تا در کلینیک زیبایی پوست و مو مدرن اطلاعات مورد نیاز خود را کسب کنید.
همان طور که می دانید کاشت مو یا پیوند مو روشی است که در آن پزشک از فولیکول های مو موجود در بانک مو استفاده می کند و این فولیکول های مو را برداشت می نماید و آنها را به بخش های مورد نظر خالی از مو پیوند می زند که این روش بسیار ایده آل است و بر اساس مزیت هایی که دارد بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
با وجود اینکه این روش بسیار مورد استقبال قرار گرفته است و ویژگی های بسیار زیادی دارد اما این پرسش معمولا برای افرادی که قصد دارند از این تکنیک بهره ببرند، پیش می آید که درصد موفقیت این روش چه قدر است.
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که کاشت مو از صد در صد میزان موفقیت بهره مند است و نتیجه حاصل از آن به صورت صد در صدی نتیجه بخش و رضایت بخش واقع می شود.
اما لازم به ذکر است که مسائلی وجود دارند که باعث عدم موفقیت کاشت مو می شوند و در صورتی می توان گفت کاشت مو دارای نتیجه موفقیت آمیز صد در صدی است که این مسائل تحت کنترل قرار گرفته باشند.
بیشتر بخوانید: کاشت موی طبیعی
مهم ترین مسائلی که به عنوان علت عدم موفقیت کاشت مو شناخته می شوند، مسائلی به شرح زیر هستند:
در تکنیک کاشت مو تخصص و مهارت پزشک بسیار مساله مهمی است که باید به آن توجه کرد و برای ترمیم مو به کلینیک هایی مانند: کلینیک مدرن مراجعه کرد که از پیشرفته ترین تجهیزات بهره ببرند و کاشت مو را زیر نظر بهترین پزشکان انجام دهند.
زیرا در صورتی که پزشک از تجربه و تخصص کافی در این زمینه برخوردار نباشد و فولیکول ها را به درستی در مناطق مورد نظر قرار ندهد، نتیجه حاصل از کاشت مو رضایت بخش واقع نمی شود و هزینه فرد به هدر می رود.
پس از کاشت مو فردی که پیوند مو را انجام داده است باید مراقبت های مورد نیاز مربوط به کاشت را به خوبی انجام دهد تا به فولیکول های موی کاشته شده آسیبی وارد نشود و باعث از بین رفتن فولیکول های مو نگردد. همچنین در صورتی که این مراقبت ها به خوبی انجام نشوند ممکن است که جهت رشد فولیکول های مو تغییر کند و به شکل نادرستی رشد کنند.
پیشنهاد مابه شما: کاشت مو به روش جدید
کاشت مو برای بسیاری از افراد امکان پذیر است اما بسیاری از افراد نیز به عنوان کاندید مناسب برای این روش شناخته نمی شوند. به عنوان مثال: اشخاصی که مبتلا به آلوپسی هستند به این دلیل که دارای بانک موی مناسبی نیستند و بدن آنها به فولیکول های مو واکنش نشان می دهد، معمولا نمی توانند کاشت موی طبیعی انجام دهند و این روش برای آنها شکست پذیر واقع می شود.
مگر اینکه از روش کاشت موی hrt استفاده کنند که در آن از الیاف مصنوعی استفاده می شود.
به همین دلیل در صورتی که شخص کاندید مناسبی برای کاشت مو نباشد، درصد موفقیت کاشت مو برای او بسیار کم خواهد بود.
کاشت مو ناموفق به صورت کلی به این معنا است که نتیجه حاصل از کاشت مو با نتیجه ای که توسط پزشک مطرح شده است، متفاوت باشد.
در صورتی که کاشت مو ناموفق باشد، با علائمی به شرح زیر همراه خواهد بود:
در صورتی که این علائم پس از کاشت مو ظاهر شوند، به این معنا است که کاشت مو ناموفق بوده است. اما در این بخش باید به این نکته نیزاشاره کنیم که معمولا پس از سه ماه از کاشت مو، فولیکول های مو به صورت کامل میریزند که ریزش فولیکول ها در این محدوده زمانی بعد از کاشت مو طبیعی هستند زیرا پس از سه ماه از پیوند مو فولیکول ها باید بریزند که موهای جدید از محل آنها شروع به رشد کنند.
کلام پایانی
در این مطلب در خصوص درصد موفقیت کاشت مو، علت عدم موفقیت کاشت مو و علائم کاشت مو ناموفق با شما عزیزان صحبت کردیم. با این وجود باید آگاه باشید که برای دریافت نتیجه موفقیت آمیز و رضایت بخش باید این مطالب را در نظر بگیرید و انها را رعایت کنید تا از بروز مشکل جلوگیری به عمل آورید.
فهرست محتوا Toggle همه چیز در مورد کاشت مواهمیت روش میکرو اسکالپ جمع بندی پیشرفت علم و تکنولوژی باعث به وجود آمدن دستگاههای مختلف و پیشرفته شد. این دستگاهها براساس یکسری خصوصیات خارقالعاده میتوان... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle نگهداری صحیح پس از تیغ زدن موی سرمراجعه به آرایشگاه برای تیغ زدن موی سرسخن پایانی تیغ زدن موی سر یکی از روش های شایع برای از بین بردن موهای زائد در موقعیت هایی مانند اصلاح سبیل و ترا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle ارزیابی کیفیت و طول عمر موهای کاشته شدهعوامل موثر در کیفیت موهای کاشته شدهمعیارها و روشهای ارزیابی کیفیت موهای کاشته شدهعوامل تأثیرگذار بر طول عمر موهای کاشته شدهروشهای ارزیابی طول عمر موهارا... (ادامه)