جوش همانند دیگر زائده های پوستی، ناخوشایند است. در میان گروه های متعدد جوش، جوش های دردناک تر از بقیه جوش ها هستند. دست کاری جوش های زیر پوستی، التهاب و قرمزی آن را بیشتر می کند. برای آشنایی با جوش زیر پوستی و درمان آن بهتر است مقاله زیر را که توسط کلینیک پوست و مو مدرن تهیه شده است، مطالعه کنید.
همینطور میتوانید از دیگر خدمات ماکه شامل کاشت موی طبیعی میشود نیز استفاده کنید.
جوش زیر پوستی نوعی جوش ایجاد شده در عمق پوست است. از فاصله دور دیده نشده و هنگامی که فرد سطح پوست خود را لمس کرده، برآمدگی در زیر پوست حس می کند. جوش های زیر پوستی معمولا سفت و بدون سر بوده که با درد همراه هستند.
افرادی که منافذ باز بر روی پوست خود دارند، مستعد جوش زدن هستند. در اصل، جوش از محل تجمع آلودگی ها و چربی ها بوجود می آید. هنگامی که منافذ پوست توسط چربی های اضافه و آلودگی ها بسته شود، زائده هایی بر روی پوست ایجاد شده که با نام جوش شناخته می شوند. تجمع سلول های مرده و عدم پاکسازی لایه های پوستی، اختلالات هورمونی به ویژه زنان، وراثت، نامنظم بودن عادت ماهیانه بانوان، استفاده از لوازم آرایشی بی کیفیت، رژیم غذایی نامناسب، افزایش استرس و تنش های فردی و عدم توجه به بهداشت فردی همگی جزء دلایل اصلی ایجاد جوش های زیر پوستی هستند.
حال که با جوش و دلایل اصلی ایجاد آن آشنا شدید به راه های درمان آن می پردازیم.
اولین گام در درمان جوش زیر پوستی، دست نزدن به آن است. دست کاری و فشار دادن جوش های زیر پوستی، التهابات آن را افزایش داده و پوست آن قسمت حساس و قرمز می شود. ترکاندن و دست زدن جوش های زیر پوستی سبب باقی ماندن جای جوش ها بر روی پوست می شود.
برای درمان جوش زیر پوستی بهتر است از کمپرس آب گرم استفاده شود. آب گرم یک نوع تسکین دهنده طبیعی برای دردهای ناشی از جوش های زیر پوستی است.
چسب جوش شبیه بانداژ بوده و به طور مستقیم بر روی محل جوش های زیر پوستی قرار می گیرد. این چسب ها خاصیت آنتی باکتریال و ضد ویروسی داشته و برای رفع آلودگی ها و عفونت های چرکی جوش موثر است. مواد تشکیل دهنده جوش های زیر پوستی متفاوت بوده، اما اکثرا از جنس سالیسیلیک اسید هستند. در استفاده از چسب جوش باید به این نکته توجه کنید که حداقل هر 24 ساعت باید چسب تعویض شده؛ درغیر این صورت چسب بیشتر محل تجمع آلودگی محسوب می شود.
داروهای درمانی و موضعی با تجویز پزشک باید مورد استفاده قرار گیرند. داروهای موضعی با برداشتن لایه های مرده، پوست را تمیز و منافذ را پاک سازی خواهد کرد.
عسل ماده ای ضد عفونی کننده قوی شناخته می شود. برای درمان جوش های زیر پوستی، بهتر است عسل را بر روی محل جوش قرار داده تا عوامل میکروبی و التهابی جوش های زیر پوستی از بین بروند.
یکی از ترکیبات موثر در درمان جوش زیر پوستی، خمیر دندان است. خمیر دندان های ژله ای، رنگی و سفید تاثیر کمتری داشته و در صورت استفاده باید قبل از آن از کمپرس یخ در محل جوش زیر پوستی برای تاثیر گذاری بیشتر استفاده کرد.
پزشکان برای درمان جوش های زیر پوستی دردناک از بنزوئیل پراکسید استفاده می کنند. این ماده ضد باکتریایی بوده و باکتری های ایجاد کننده جوش را از بین می برد. بنزوئیل پراکسید به نوعی لایه بردار بوده و با نفوذ به ریشه اصلی بافت جوش، آن را از بین می برد.
کلام پایانی
جوش پوستی نوعی از جوش های صورت بوده که به راحتی دیده نمی شوند. غده های دردناک جوش زیر پوستی از آلودگی های محیطی با چربی های پوست ایجاد می شوند. جوش های زیر پوستی محدودیت سنی نداشته و تمامی سنین با توجه به عوامل متعددی بر روی پوست فرد ایجاد می شوند. جوش زیر پوستی و درمان آن، برای اکثر جوانان و افراد در دوران بلوغ مهم بوده و همواره به دنبال یافتن شیوه های پزشکی و خانگی موثر برای از بین بردن بافت های جوش زیر پوستی هستند.
کلینیک پوست و مو مدرن نیز این امکان وجود دارد که با روش های مختلف پاکسازی پوست صورت، به برطرف کردن جوش های زیر پوستی پرداخت.
فهرست محتوا Toggle همه چیز در مورد کاشت مواهمیت روش میکرو اسکالپ جمع بندی پیشرفت علم و تکنولوژی باعث به وجود آمدن دستگاههای مختلف و پیشرفته شد. این دستگاهها براساس یکسری خصوصیات خارقالعاده میتوان... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle نگهداری صحیح پس از تیغ زدن موی سرمراجعه به آرایشگاه برای تیغ زدن موی سرسخن پایانی تیغ زدن موی سر یکی از روش های شایع برای از بین بردن موهای زائد در موقعیت هایی مانند اصلاح سبیل و ترا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle ارزیابی کیفیت و طول عمر موهای کاشته شدهعوامل موثر در کیفیت موهای کاشته شدهمعیارها و روشهای ارزیابی کیفیت موهای کاشته شدهعوامل تأثیرگذار بر طول عمر موهای کاشته شدهروشهای ارزیابی طول عمر موهارا... (ادامه)