ترمیم پروتز مو چگونه است؟
ریزش مو یکی از مشکلات شایع در بین افراد بوده که تاثیر بسیاری بر زیبایی ظاهری و وجه اجتماعی فرد دارد. شاید شما نیز بارها در اطرافیان خود دیده باشید، فردی که از ریزش موی خود رنج می برد یا حتی افرادی که بدلیل کم پشتی مو یا طاسی مسخره می شوند.
بسیاری از افراد از کاشت مو هراس داشته و پروتز را به عنوان یک راهکار عالی انتخاب می کنند، اما آیا موی پروتز شده نیز به ترمیم نیاز دارد؟ برای دریافت پاسخ این پرسش به این مقاله که از سوی همکاران ما در کلینیک پوست و مو مدرن برای شما عزیزان تهیه شده است، توجه کنید و اندکی از زمان خود را به مطالعه آن اختصاص دهید.
روزانه تبلیغات بسیاری از کیلینیک های زیبایی با عنوان پروتز مو می بینید، اما اصلا معنای پروتز مو را می دانید؟
پروتز مو، نوعی موی مصنوعی با جلوه ای طبیعی بوده که برای انواع پوست های سر مناسب است. این روش بازگردانی مو، موقتی بوده و دارای پایه هایی از جنس مختلف است. انتخاب پایه مناسب، به نوع موی فرد و با نظر تکنسین پروتز کار انجام می شود.
یکی از سوالات رایج در بین متقاضیان پروتز مو، اطلاع از مدت زمان انجام پروتز است. تمامی مراحل انجام پروتز مو، به مدت یک ماه انجام می شود. فرد در ابتدا به کیلینیک زیبایی مراجعه کرده و با معاینه کامل وضعیت کم پشتی و موهای خود توسط تکنسین، پروتز مناسب مو شخص انتخاب می شود. پروتز موی انتخابی به لحاظ شاخص های کیفی و نوع آن باید متناسب با موی طبیعی فرد باشد. در این مرحله، برای سایز پروتز انتخابی باید پوست سر فرد اندازه گیری شود.
در قدم بعدی، تارهای موی طبیعی فرد به عنوان نمونه برداشت شده و با تزریق غشاء، نمونه مطابق با موی طبیعی فرد گسترش می یابد. غشاء به کار رفته، ماده ای ضد حساسیت بوده که با توجه به نوع موی طبیعی و پوست سر فرد انتخاب می شود.
پروتز مو، یک روش موقت محسوب شده و مزایای خاص خود را دارد.
– هزینه کمتر نسبت به روش های کاشت مو
– حالت طبیعی پروتز مو
– نداشتن درد و هیچ گونه جراحی
– قابلیت اجرا به صورت مقطعی مناسب برای افرادی که از طاسی ناحیه ای رنج می برند.
– مناسب برای پوست های حساس: مواد الیافی موهای ترمیمی، ضد حساسیت بوده و هیچ گونه عارضه جانبی برای فرد باقی نمی گذارد.
عمر پروتز تا حدود زیادی به مواد سازنده و نوع اتصال آن به پوست سر ربط دارد. استفاده از مواد سازنده با کیفیت، سبب افزایش طول عمر پروتز می شود. نزدیکی ساختاری موی پروتز شده با موی طبیعی شخص باعث شده تا نکات نگهداری از موی طبیعی برای افزایش طول عمر مفید موهای پروتز نیز در نظر گرفته شود.
در بین عوامل تاثیر گذار بر دوام و عمر موی پروتز، جنس و روش نگهداری از آن بیشترین اهمیت را داشته؛ به طوری که مشاوران زیبایی با توجه به نوع مو و حتی شغل فرد، پروتز موی مناسب را پیشنهاد می دهند.
عمر مفید پروتز مو بسته به نوع آن ها متفاوت بوده و 10 تا 15 ماه کارایی مفید برای شخص دارد. در صورت استفاده از مواد با کیفیت و پزشک متخصص، گاها پروتز تا دو سال نیز عمر مفید داشته و پس از آن باید ترمیم شود.
بیشتر بخوانید:ترمیم مو بدون چسب
هزینه پروتز مو بستگی به سطح ریزش موی فرد، مقدار تراکم موی انتخابی شخص، نوع جنس پروتز مو، بلندی و رنگ موی پروتز انتخاب شده دارد. گاها نرخ پروتز های مو وارداتی با قیمت دلار دچار نوسان می شود. هزینه ترمیم موی پروتز شده نیز بستگی به فاکتورهای ذکر شده داشته، که در صورت تمایل شخص، می تواند نوع دیگری را انتخاب نماید.
کلام آخر
امروزه ترمیم پروتز مو، بدلیل هزینه کم و نتیجه فوری آن نسبت به روش های کاشت مو، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این شیوه کاملا موقتی بوده و در بهترین شرایط تا دو سال عمر مفید دارد. در بحث میزان ماندگاری و دوام ترمیم پروتز مو سه دشمن اصلی نور آفتاب، نوع شامپو و عوامل محیطی تاثیر گذار است. اشعه های فرابنفش در نور آفتاب، سبب تاثیرات منفی در پوشش پروتز مو و چسب های اتصالی آن می شود. انتخاب شوینده مناسب، یکی از نکات نگهداری پروتز مو است. برای انتخاب نوع شوینده باید در نظر داشته باشید که از موی پروتز باید همانند موی طبیعی نگهداری شده و در برابر عوامل محیطی همانند گرد و غبار محافظت شود.
فهرست محتوا روشهای جدید کاشت مونتایج طبیعی کاشت موموارد استفاده از روشهای جدید کاشت موسخن پایانی جدیدترین روشهای کاشت مو باعث شدهاند که بسیاری از افراد به دنبال راه حلی باشند که نتایج طبیعیتری داشت... (ادامه)
فهرست محتوا چگونه از کاشت موی ناموفق جلوگیری کنیم؟دلایل کاشت موی ناموفقآیا رعایت دستورات پس از عمل، از کاشت ناموفق جلوگیری می کند؟سخن پایانی کاشت موی طبیعی ، یک راه حل کاربردی برای کسانی است که با مشکل ریزش مو... (ادامه)
فهرست محتوا درک مفهوم کاشت ریش و سبیلتاثیر کاشت بر رشد موعوامل تاثیرگذار بر رشد مو بعد از کاشتنکات مراقبتی قبل و بعد از کاشت ریش و سبیلسخن پایانی در این مقاله درباره ی آیا کاشت ریش و سبیل مانع رشد طب... (ادامه)