آیا امکان کاشت مو در محل سوختگی وجود دارد؟ کاشت مو در محل سوختگی به چه روشی انجام می شود؟
متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل حوادث گوناگون مانند: آتش سوزی، تصادف و … دچار سوختگی در اعضای مختلف بدن خود می شوند که میزان وقوع این حوادث بسیار زیاد است و همه ساله تعداد افراد زیادی با این مشکل مواجه می شوند و سلامتی و زیبایی خود را از دست می دهند.
از بین رفتن سلامتی از یک سو برای این افراد ناگوار و ناخوشایند است و از بین رفتن زیبایی نیز از سویی دیگر برای آنها مشکل ساز است. با به جا ماندن آثار سوختگی بر روی اعضای بدن خصوصا در نواحی سر و صورت، اشخاص اعتماد به نفس خود را برای حضور پیدا کردن در محافل، دورهمی ها و به صورت کلی در اجتماع از دست می دهند. بسیاری از این افراد پس از این حوادث به علت نازیبا شدن چهره خود، دچار افسردگی می شوند و خود را در خانه محبوس می کنند.
آثار به جای مانده از سوختگی در صورتی که بر روی پوست باشد، تا حد زیادی توسط پزشکان و جراحان پوست و مو قابل برطرف شدن است و با جراحی پلاستیک می توان تا حدود زیادی از این آثار را از بین برد.
اما همان طور که می دانید زمانی که سوختگی در قسمت هایی از بدن که دارای مو می باشد، مانند: سر، ابرو، ریش و سبیل و … صورت گرفته باشد، امکان رشد موهای این قسمت ها از بین می رود و دیگر موها در نواحی سوخته شده، قادر به رشد نیستند که این مساله نیز به ناخوشایند بودن عوارض ناشی از سوختگی می افزاید.
حال لازم به ذکر است که خوشبختانه امروزه این امکان توسط محققان و پژوهشگران ایجاد شده است که در نواحی سوخته شده که فاقد قدرت رشد موی مجدد هستند نیز کاشت مو انجام دهند.
در نتیجه در این صورت و با کاشت مو در این نواحی، زیبایی افراد تا حد زیادی به آنها باز می گردد و آثار سوختگی به میزان زیادی توسط کاشت مو از روی چهره آنها ناپدید می شود.
امکان کاشت مو در محل سوختگی یکی از بزرگ ترین مزایای کاشت مو است که امروزه به افراد کمک بسیار زیادی کرده است و مشکل بسیاری از افراد را حل نموده.
برای اینکه در بخش هایی که دچار آثار سوختگی هستند، کاشت مو انجام شود، مراحلی باید طی شود که این مراحل کاملا همانند کاشت مو برای یک پوست سالم است و هیچ تفاوتی با کاشت برای یک فرد سالم ندارد.
به صورت کلی برای کاشت مو در محل سوختگی باید گرافت هایی مویی از بانک موی فرد برداشته شوند و به قسمت های مورد نظر پیوند گردند. در صورتی که برای این پیوند از روش کاشت موی SUT استفاده شود، برداشت مو و پیوند آنها به محل مورد نظر توسط دستگاه های جدید و پیشرفته انجام می شود و در این صورت برای کاشت دیگر نیازی به کمک گرفتن از دست نیست.
در نتیجه در چنین شرایطی گرافت هایی مو برداشته شده از بانک مو کمتر دچار آسیب می شوند و تعداد بیشتری گرافت مویی را می توان برای شخص پیوند زد.
تنها تفاوت کاشت مو برای فردی که دچار سوختگی شده باشد با یک فرد سالم این است که اگر بانک موی موجود در ناحیه پشت سر فرد نیز سوخته شده باشد، باید از بانک موی موجود در قسمت های دیگر بدن فرد برای برداشت گرافت های مویی استفاده شود.
همچنین در صورتی که هیچ یک از بانک موهای فرد سالم نباشند و تمامی آنها دچار سوختگی شده باشند، باید در نهایت از بانک موی افراد دیگر برای برداشت گرافت هایی مویی برای این شخص استفاده گردد.
از مهم ترین مزیت های کاشت مو در محل سوختگی این است که کاشت مو در این قسمت ها نه تنها باعث پوشیده شدن آثار سوختگی در این نواحی می شود، بلکه با انجام این کار امکان رشد موی مجدد در این بخش ها ایجاد می شود و موهای کاشته شده در محل سوختگی به صورت دائمی هستند و تا پایان عمر برای بیمار به صورت موی طبیعی باقی می مانند.
فهرست محتوا Toggle ارزیابی کیفیت و طول عمر موهای کاشته شدهعوامل موثر در کیفیت موهای کاشته شدهمعیارها و روشهای ارزیابی کیفیت موهای کاشته شدهعوامل تأثیرگذار بر طول عمر موهای کاشته شدهروشهای ارزیابی طول عمر موهارا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle فرایند کاشت ابرو چیست؟چه کسانی کاشت ابرو انجام می دهند؟ آیا کاشت ابرو موثر است؟ قبل از کاشت ابرو چه اقداماتی لازم است؟ مزایای پوشش دهی ابروهای ناقص با کاشت ابرو روش ها و راهکارهای... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle انواع بیحسی های سر در فرایند کاشت موواکنش های بعد از عمل کاشت مو مراقب های پس از کاشت موی سرچرا برای کاشت مو از بیحسی ها استفاده می شود؟ مدت بی حسی بعد از کاشت مو به صورت روتین تا... (ادامه)