امروزه کاشت مو جزو یکی از عمل های پرطرفدار به ویژه برای آقایان قرار گرفته است. همچنین این روزها به علت استفاده از انواع مواد شیمیایی مثل ژل و تافت مو و همچنین تغذیه نامناسب و عدم استفاده از خوراکی های ارگانیک یا طبیعی به شدت افراد دچار طاسی و ریزش مو شده اند که نتیجه ان منجر به کاشت مو در سالمندان و جوانان شده است.
با افزایش سن ریزش مو به خصوص در آقایان افزایش چشمگیری می یابد و بسیاری از افراد مسن برای حفظ زیبایی ظاهر خود به عمل کاشت مو روی می اورند. اما باید بدانند که به خاطر سن زیاد و همچنین مقاومت کم سیستم ایمنی و کمبود بسیاری از ویتامین ها در بدنشان این عمل برایشان سخت تر و دوره نقاهت شان نسبت به جوانان بیشتر طول خواهد کشید و به مراقبت های ویژه تری نیاز دارند.
در این حالت بهتر است که چند ماه قبل از کاشت مو تحقیقات لازم را برای انجام این عمل داشته باشند تا عملی راحت و با بازدهی بیشتری را تجربه کنند.
در کشور ما معمولا اطلاعات کافی در مورد کاشت مو برای سالمندان وجود ندارد به همین علت بسیاری از سالمندان ما از انجام این عمل منصرف می شوند. ما در این مقاله سعی داریم تا اطلاعات لازم و مورد نیاز را به عنوان کاشت مو برای سالمندان در اختیار تان قرار دهیم. پس تا انتها ما را همراهی کنید.
1- از ان جایی که افراد سالمند بیشتر موهای خودشان را از دست می دهند پس بانک موهای فراوان و کاملی برای استخراج فولیکول ها و پیوند ان ها به سر وجود ندارد. به همین خاطر ممکن است کاشت مو برای این افراد نتیجه قابل توجهی را به همراه نداشته باشد. البته با پیشرفت علم پزشکی این معضل تا حدودی برطرف شده است و یک روش برای بر طرف ساختن این مشکل وجود دارد. این روش, روش BHT است.
در روش BHT از مو های بدن و یا ریش افراد به عنوان بانک مو استفاده می شود در این صورت علاوه بر این که از فولیکول های پشت و یا اطراف سر استفاده نمی شود جای زخمی هم بر سر و یا بدن فرد باقی نخواهد ماند. این روش معمولا از درصد موفقیت بالایی برخوردار است و مشکل افراد کم مو را تا حد زیادی برطرف خواهد ساخت.
البته در این روش مهارت جراح از اهمیت فراوانی برخوردار است چون ممکن است در حین عمل یا بعد از ان گرافت های مو از بین بروند و پیوند مو با مشکل مواجه شود. پس در انتخاب پزشک خود نهایت دقت را داشته باشید.
2- یکی از مواردی که سالمندان را در مورد کاشت مو با مشکل مواجه می کند استفاده ان ها از برخی دارو ها مثل انواع رقیق کننده های خون و یا داشتن برخی بیماری هاست. در این صورت افراد سالمند باید حتما بیماری ها و نوع و میزان مصرف دارو هایشان را با پزشکشان در میان بگذارند تا در حین عمل با مشکلی مواجه نشوند.
عمل کاشت مو به ویژه برای افراد مسن ممکن است با خطرات احتمالی مواجه شود. افراد مسن به علت بالا بودن سن و شرایط بدنشان ممکن است بیشتر در گیر معضلات بعد از کاشت مو شوند. کاشت مو به خصوص برای سالمندان باید با دقت و ظرافت بالایی انجام شود. در این صورت این عمل اصلا نگران کننده نخواهد بود. اما اگر پزشک شما حاذق نباشد و همچنین شما اقدامات لازم قبل و بعد عمل را به درستی انجام نداده باشید ممکن است با مشکلات زیر مواجه شوید.
اگر در خانواده یا میان اقوام سالمندی را دارید که به انجام کاشت مو علاقه مند است مانع او نشوید. بهتر است او را به درستی راهنمایی کرده تا بهترین نتیجه را دریافت کند.
فهرست محتوا Toggle ارزیابی کیفیت و طول عمر موهای کاشته شدهعوامل موثر در کیفیت موهای کاشته شدهمعیارها و روشهای ارزیابی کیفیت موهای کاشته شدهعوامل تأثیرگذار بر طول عمر موهای کاشته شدهروشهای ارزیابی طول عمر موهارا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle فرایند کاشت ابرو چیست؟چه کسانی کاشت ابرو انجام می دهند؟ آیا کاشت ابرو موثر است؟ قبل از کاشت ابرو چه اقداماتی لازم است؟ مزایای پوشش دهی ابروهای ناقص با کاشت ابرو روش ها و راهکارهای... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle انواع بیحسی های سر در فرایند کاشت موواکنش های بعد از عمل کاشت مو مراقب های پس از کاشت موی سرچرا برای کاشت مو از بیحسی ها استفاده می شود؟ مدت بی حسی بعد از کاشت مو به صورت روتین تا... (ادامه)