انواع شیوه های کاشت مو چیست؟ آیا کاشت مو دارای شیوه های مختلفی است؟
با پیدایش شیوه کاشت مو دیگر جای هیچ گونه نگرانی در خصوص ریزش مو، کم پشت شدن مو و یا کچلی وجود ندارد و این روش به راحتی می توان چنین مسائلی را برطرف کند.
کاشت مو دارای روش های مختلفی است و به شیوه های متفاوتی انجام می شود که این روش ها عبارتند از:
یکی از انواع شیوه های کاشت مو روش FUT است که از قدیمی ترین روش های کاشت مو می باشد. در این شیوه از دارو های بیهوشی کامل برای بیهوش کردن فرد استفاده می شود و بانک مو به همراه پوست آن جدا می شود و به قسمت های خالی سر پیوند می گردد.
این روش دارای عوارض جانبی زیادی از جمله: بیهوشی کامل، کم بودن گرافت های کاشته شده، درد های مربوط به بعد از عمل و … می باشد که به همین دلیل استفاده از این شیوه تقریبا منسوخ شده است و با وجود روش های جدید تر کاشت مو پزشکان استفاده از این شیوه را توصیه نمی کنند.
یکی دیگر از انواع شیوه های کاشت مو نیز روش FIT است که این روش بعد از شیوه FUT اختراع شد که در آن نتیجه نهایی حاصل از پیوند مو رضایت بخش تر است اما باز هم معایب خاص خود را دارد که این معایب عبارتند از: دوران نقاهت طولانی، نیاز به استراحت بعد از عمل، خونریزی، تورم در برخی از قسمت های سر و … که وجود این عوارض نیز باعث از رونق افتادن این شیوه شده اند.
لازم به ذکر است که روش کاشت مو FIT را به عنوان روش بهبود یافته و پیشرفته شده FUT نیز می دانند.
تکنیک کاشت مو BHT شباهت زیادی به تکنیک های قبلی کاشت مو دارد با این تفاوت که در این روش موی مورد نیاز برای پیوند از قسمت های دیگر بدن تامین می گردد و به سر پیوند زده می شود.
به همین دلیل استفاده از این شیوه کاشت مو برای افرادی که بانک موی مناسبی در قسمت سر خود ندارد بسیار مناسب است اما باید گفته شود که این شیوه نیز دارای معایب و عوارض مخصوص به خود می باشد.
در میان تمامی انواع شیوه های کاشت مو، تکنیک SUT جدیدترین و بهترین روش کاشت مو تا کنون بوده است که تمامی عوارض و معایب روش های دیگر را از بین برده و مزیت هایی را به آنها اضافه کرده است.
تمامی مراحل برداشت و کاشت گرافت هایی مویی در این شیوه بدون دخالت دست و با استفاده از تجهیزات پیشرفته انجام می شوند و در این شیوه می توان تا میزان بیش از 14 هزار گرافت مویی را برای شخص پیوند زد.
همچنین لازم به ذکر است که این شیوه دارای کمترین میزان درد و خونریزی است و نیازی به بیهوشی کامل ندارد. نکته دیگر در رابطه با کاشت مو SUT کاهش یافتن میزان آسیب دیدن گرافت های مویی برداشت شده است که عدم دخالت دست برای کاشت و برداشت علت این موضوع می باشد.
تمامی انواع روش های کاشت مو دارای مزیت هایی از قبیل زیر هستند:
کلام پایانی:
در انتهای این مطلب باید به شما عزیزان یادآور شویم که با توجه به اینکه پزشکان در میان انواع شیوه های کاشت مو روش SUT را توصیه می کنند و با در نظر گرفتن این موضوع که سایر روش ها تقریبا منسوخ شده اند، پیشنهاد ما به شما عزیزان نیز استفاده از روش پیوند موی SUT است تا نتیجه موفقیت آمیز تری دریافت کنید و از پیوند مو خود رضایت داشته باشید.
فهرست محتوا Toggle ارزیابی کیفیت و طول عمر موهای کاشته شدهعوامل موثر در کیفیت موهای کاشته شدهمعیارها و روشهای ارزیابی کیفیت موهای کاشته شدهعوامل تأثیرگذار بر طول عمر موهای کاشته شدهروشهای ارزیابی طول عمر موهارا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle فرایند کاشت ابرو چیست؟چه کسانی کاشت ابرو انجام می دهند؟ آیا کاشت ابرو موثر است؟ قبل از کاشت ابرو چه اقداماتی لازم است؟ مزایای پوشش دهی ابروهای ناقص با کاشت ابرو روش ها و راهکارهای... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle انواع بیحسی های سر در فرایند کاشت موواکنش های بعد از عمل کاشت مو مراقب های پس از کاشت موی سرچرا برای کاشت مو از بیحسی ها استفاده می شود؟ مدت بی حسی بعد از کاشت مو به صورت روتین تا... (ادامه)