مردانی که دچار آلوپسی آره آتا یا ریزش سکه ای هستند، ممکن است در ناحیهی ریش هم دچار ریزش مو شوند. ریزش موی سکهای در ریش به صورت یک یا چند ناحیهی فاقد مو دیده میشود که اکثراکوچکتر از یک سکه هستند.
یکی از عوامل اصلی و زمینه ساز در ریزش مو استرس است که متعاقب آن ریزش موی سکه ای هم ایجاد می شود. در بیشتر مواقع ریزش موی سکه ای با درمان سریع و به موقع قابل برگشت است.
در مواقعی که ریزش مو کم و متراکم باشد، میتوان با تزریق در آن قسمت از پوست که مبتلا شده، آن را درمان کرد اما اگر محل ابتلا وسیع باشد، باید از داروهای خوراکی هم کمک گرفت. لازم به ذکر است از زمان شروع درمان تا نتیجه گیری آن حدود ۲ تا ۳ ماه طول میکشد. بیماران باید اطلاع داشته باشند که نتیجه پس از درمان ابتدا به صورت رویش موهای کرکی و کمرنگ و پس از ۲ تا ۳ ماه به صورت موهای ضخیم و معمولی قابل مشاهده خواهد بود. این بیماری ممکن است زمینه عود داشته باشد بنابراین بیماران باید مراقب عود مجدد آن باشند.
آلوپسی آره آتا در نواحی مختلفی دیده می شود ، نواحی سکهای خالی از مو روی سر، ریش، مناطق مختلف بدن و … ریزش موی سکه ای ریش فقط در مردان مشاهده میشود. درمان این حالت از آلوپسی آره آتا مشابه با درمانهای ریزش موی سر سکه ای است.
متاسفانه درمانی برای این عارضه وجود ندارد ولی میتوان با مصرف داروهایی از پیشروی آن جلوگیری کرد:
در هنگام شستن و شانه کردن ریش برخی از تارهای شل که طبق چرخه رشد ریخته اند بیشتر به چشم می آیند. همچنین کشیدن و یات تاب دادن ریش باعث ریزش بیشتر آن می شود.
ریزش غیر طبیعی مو ممکن است مربوط به عواملی مثل استرس، عفونت، جراحی بزرگ یا کاهش وزن شدید باشد. که این دلایل موجب می شود موها زود تر وارد فاز تلوژن شوند و ریزش پیدا کنند. ریزش سکه ای هم بیماری دیگری است که سبب ریزش ناگهانی مو می شود و ممکن است روی ریش هم تاثیر بگذارد. این نوع ریزش مو یا عوامل ژنتیکی دخیل است یا استرس و اضطرابهای روزمره. در این نوع از ریزش قسمتی از ریش یا سبیل به اندازه یک سکه خالی میشود.
– یکی از عوامل عدم رویش یا ریزش موهای صورت کمبود برخی املاح است؛
– زینک یا روی موجود در پسته، بادام، گردو، فندق.
– سلنیوم موجود در غذاهای دریایی مانند میگو و همینطور گوشت قرمز
– برخی از ویتامینها بهخصوص ویتامین B5 موجود در میوهها و سبزیهای تازه
B8 -موجود در غلات و تخممرغ
– پروتیینها
-بهویژه اسید آمینه متیونین و سیستئین.
در افرادی که موی ریش یا سبیل آنها درنمیآید و یا کم پشت است، ممکن است زمینه ژنتیکی داشته باشد. توصیه میشود این افراد آزمایش هورمون تستوسترون بدهند. در صورتی که میزان تستوسترون خون کمتر از حد طبیعی باشد با تجویز دارو مشکل رفع خواهد شد.
ترمیم مو به روش تار به تار چیست؟ مزایای روش تار به تار چیست؟ امروزه عوامل و مسائل بسیار زیادی باعث افزایش ریزش مو در افراد در سراسر جهان شده اند و نیاز به استفاده از روش هایی برای ترمیم مو را در افراد اف... (ادامه)
زاویه سازی صورت گرد و چاق چگونه انجام میشود؟ زاویه سازی صورت یکی از عمل های زیبایی به شمار می رود که با نام مادلینگ چهره نیز شناخته می شود. زاویه سازی صورت در بین رده های سنی و به خصوص قشر جوانان، محبوبیت ب... (ادامه)
کلاژن تراپی پوست چیست؟ مزایای کلاژن درمانی پوست چه می باشد؟ تفاوت کلاژن تراپی پوست با کلاژن سازی چیست؟ همان طور که می دانید کلاژن یکی از فراوان ترین پروتئین هایی است که در بدن انسان وجود دارد که این پرو... (ادامه)