آیا می دانید آلوپسی چیست؟ کاشت ابرو برای بیماران آلوپسی چگونه است؟ آیا بیماران آلوپسی می توانند کاشت ابرو انجام دهند؟
ابرو ها یکی از بخش های بسیار تاثیر گذار در زیبایی چهره هستند و زنان شرقی از دیرباز با عنوان ابروهای کمانی شناخته می شدند. حال حفظ زیبایی این بخش از صورت و حفظ عنوان دیرینه ای که به انها اختصاص داده شده است، برای بانوان بسیار اهمیت دارد.
البته امروزه نه تنها بانوان بلکه آقایان نیز به زیبایی ابرو خود اهمیت می دهند و از راهکارهای پیرایش ابرو استفاده می کنند که کاشت ابرو نیز یکی از این امور است که هم توسط آقایان و هم بانوان به کار می رود و امروزه از استقبال زیادی برخوردار شده است.
اما موضوعی که در این مقاله نظر ما را به خود جلب کرده است، کاشت ابرو برای بیماران آلوپسی است که قصد داریم کمی بیشتر به شرح این موضوع بپردازیم.
آلوپسی به بیماری گفته می شود که در آن موهای بدن شروع به ریختن می کنند و شخص با طاسی در نواحی مختلف بدن مواجه می شود. متاسفانه این بیماری هم در میان بانوان و هم در آقایان شایع است و علائم آن معمولا از دورن کودکی آشکار می شود.
آلوپسی دارای انواع مختلفی از قبیل: آره اتا، توتالیس و یونیورسالیس است که شدت ریزش مو در هر کدام از این گونه های آلوپسی متفاوت است و باعث می شود که موهای بخش های مختلف بدن به صورت سکه ای و یا تکه ای دچار ریزش شوند.
اشخاصی که به بیماری آلوپسی دچار می شوند و موهای ابرو های آنها نیز بر اثر این بیماری می ریزد، با مشکلات روحی بسیار زیادی مواجه می شوند و عدم اعتماد و افسردگی پیدا می کنند.
متاسفانه در رابطه با عزیزانی که به این بیماری دچار می شوند باید گفت که امکان کاشت ابرو برای بیماران آلوپسی وجود ندارد و این دسته از افراد نمی توانند با استفاده از این روش به ترمیم ابرو های از دست رفته خود بپردازند.
در نتیجه این افراد باید از راهکارهای دیگری برای ترمیم ابرو مانند: میکروبلیدینگ و یا میکروپیگمنتیشن استفاده کنند و یا با استفاده از راهکارهای آرایشی مانند: مداد ابرو و یا هاشور ابرو، ظاهر خود را تغییر دهند.
علت این که کاشت ابرو برای بیماران آلوپسی مناسب و امکان پذیر نیست، این است که در این افراد یا هیچ فولیکول مویی وجود ندارد و یا در صورت وجود داشتن فولیکول های مو، بسیار محدود و بی کیفیت هستند که امکان استفاده از آنها برای کاشت ابرو وجود ندارد.
در رابطه با بیماری آلوپسی لازم به ذکر است که شاید امکان استفاده از کاشت مو برای این افراد وجود نداشته باشد، اما خوشبختانه این افراد می توانند از راهکارهای درمانی برای درمان مشکل خود استفاده کنند. برخی از راهکارهای درمان این بیماری از قبیل زیر هستند:
این روش برای آلوپسی از نوع سکه ای مورد استفاده قرار می گیرد و تزریق آن باید به میزان دو الی سه بار در فواصل 4 الی 6 هفته تکرار شود تا درمان پاسخ مناسبی بدهد.
نوردرمانی برای انواع طاسی های یونیورسال که کل بدن در آن درگیر می شود به کار می رود و تا کنون بر اساس تحقیقات انجام شده، اثر بخشی خوبی داشته اشت. در تکنیک نوردرمانی امکان ریزش مجدد موها وجود دارد اما در صورتی که برای طولانی مدت از این روش استفاده شود، امکان نگه داشتن موها به صورت دائمی وجود دارد.
علاوه بر روش های ذکر شده در قسمت فوق، راه های درمانی دیگری نیز برای درمان آلوپسی وجود دارد که عبارتند از:
این روش ها باید زیر نظر پزشک و با دستور و تشخیص او مورد استفاده قرار بگیرند.
سخن پایانی:
هموطنان عزیز چنانچه از بیماری آلوپسی رنج نمی برید، می توانید برای کاشت مو و یا ترمیم مو با استفاده از تکنیک مزوتراپی در کلینیک تخصصی پوست و مو مدرن اقدام کنید و همچنین می توانید در این مجموعه کاشت ابرو یا کاشت ریش و سبیل انجام دهید.
پس در صورتی که تمایل به انجام این کار دارید، همین حالا با شماره تماس کلینیک تخصصی مدرن تماس بگیرید.
فهرست محتوا روشهای جدید کاشت مونتایج طبیعی کاشت موموارد استفاده از روشهای جدید کاشت موسخن پایانی جدیدترین روشهای کاشت مو باعث شدهاند که بسیاری از افراد به دنبال راه حلی باشند که نتایج طبیعیتری داشت... (ادامه)
فهرست محتوا چگونه از کاشت موی ناموفق جلوگیری کنیم؟دلایل کاشت موی ناموفقآیا رعایت دستورات پس از عمل، از کاشت ناموفق جلوگیری می کند؟سخن پایانی کاشت موی طبیعی ، یک راه حل کاربردی برای کسانی است که با مشکل ریزش مو... (ادامه)
فهرست محتوا درک مفهوم کاشت ریش و سبیلتاثیر کاشت بر رشد موعوامل تاثیرگذار بر رشد مو بعد از کاشتنکات مراقبتی قبل و بعد از کاشت ریش و سبیلسخن پایانی در این مقاله درباره ی آیا کاشت ریش و سبیل مانع رشد طب... (ادامه)