عوامل زیادی می توانند باعث ریزش موهای ابرو از جمله عدم تعادل هورمونی ، رژیم غذایی و برخی شرایط پوستی شوند. تعیین علت ریزش می تواند به فرد کمک کند بهترین درمان را پیدا کند.
ریزش موهای ابرو ، که نام پزشکی آن هیپوتریشوز ابرو یا همان ماداروز ابرو است ، باعث می شود فرد متوجه نازک شدن موها یا لکه های مویی موجود در ابروهای خود شود. این می تواند بر مردان و زنان تأثیر بگذارد.
همانطور که می دانید داشتن ابروهای زیبا باعث جذابیت و زیبایی چهره شما می شود ولی برخی از افراد دچار ریزش ابرو هستند که عوامل زیادی باعث ریزش موهای ابرو می شود مانند تغییرات هورمونی ، بیماری های پوستی ، رژیم غذایی نامناسب ، کهولت سن و غیره که به همین منظور ما در این مقاله به بررسی علل ریزش ابرو می پردازیم.
افراد ممکن است متوجه ریزش ابرو در یک یا هر دو طرف شوند. علائم دیگر می تواند شامل خارش ، خشکی پوست و ریزش مو یا ریزش مو در قسمت های دیگر بدن باشد.
بخش های زیر دلایل احتمالی ریزش را بررسی می کند.
روند پیری یا عدم تعادل هورمونی ممکن است باعث ریزش موهای ابرو شود.
با بزرگتر شدن افراد ، ممکن است متوجه ریزش مو یا ریزش مو روی سر ، ابروها ، مژگان و جاهای دیگر شوند.
با گذشت زمان ، برخی از فولیکول های مو ، تولید مو را متوقف می کنند ، و ساقه های مو دقیق تر می شوند. موها نیز رنگ خود را از دست می دهند و سفید یا خاکستری می شوند.
یکی از علت های ریزش ابرو، عدم تعادل هورمونی به خصوص هورمون های تیروئید است که باعث ریزش موهای ابرو می شود که در این تغییرات هورمونی هم در پر کاری تیروئید و هم در کم کاری تیروئید این مشکل وجود دارد که این ریزش ابرو موقتی است و توسط پزشک دارو تجویز و بیمار بهبود پیدا می کند.
عدم تعادل هورمونهای تیروئید می تواند باعث بروز این مشکل شوند. این به شرایط زیر مرتبط است:
پرکاری تیروئید ، بیماری که در آن بدن بیش از حد هورمون تیروئید ایجاد می کند
کم کاری تیروئید ، که در آن بدن به اندازه کافی هورمون تیروئید ایجاد نمی کند
هر دو نوع عدم تعادل تیروئید با ریزش موهای ابرو مرتبط است. به طور خاص ، در کم کاری تیروئید ، فرد ممکن است متوجه ریزش مو در قسمت سوم خارجی ابرو شود که نازکترین قسمت آن به سمت گوش است.
شرایط خود ایمنی هنگامی ایجاد می شود که سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلولهای بدن خود حمله کند. سیستم ایمنی بدن ممکن است به سلولهای سالم که در رشد مو نقش دارند حمله کند. این می تواند به ریزش مو ، لکه های ریزش مو یا ریزش مو منجر شود.
یکی دیگر از علل ریزش موهای ابرو بیماری های پوستی است که این بیماری ها شامل درماتیت آتوبیک ، پسوریازیس ، درماتیت سبورئیک ، درماتیت تماسی می باشد که در این نوع بیماری پوست التهاب ، خشک و خارش پیدا می کند و باعث بروز این مشکل شوند.
پوست سالم برای موهای سالم مهم است. دلیل این است که مو مستقیماً از فولیکولهای پوست رشد می کند.
برخی از شرایط پوستی می تواند باعث خارش و پوسته پوسته شدن پوست شود. ممکن است افراد در اثر التهاب پوست ، خشکی پوست و مالش یا خارش ناحیه اطراف ابرو موهای ابرو را از دست دهند.
شرایط رایج پوستی که می تواند باعث ورم خارش و ریزش موی ابرو شود ، شامل موارد زیر است:
درماتیت آتوپیک
پسوریازیس
درماتیت سبورئیک
کمبودهای تغذیه ای
مکمل های روی ممکن است در رشد مجدد مو کمک کند.
غذایی که فرد می خورد ، تأثیر بسزایی در سلامت پوست و مو دارد. بدن برای ایجاد موهای سالم به مواد مغذی خاصی احتیاج دارد.
طبق یک مطالعه بررسی سال 2017 ، کمبود اسیدهای چرب – که در ماهی ، آجیل و دانه وجود دارد – در بدن وجود دارد ، ممکن است باعث ریزش موهای ابرو شود.
نداشتن مقدار کافی بیوتین می تواند منجر به ریزش مو و ریزش موهای بدن شود.
اگرچه بیوتین یک مکمل محبوب رشد مو است ، اما شواهد محدودی برای حمایت از اثربخشی آن وجود دارد.
کمبود روی می تواند به ریزش مو منجر شود.
نویسندگان یک بررسی مروری می گویند که مکمل های روی ممکن است به رشد مجدد مو در افراد دارای نقص کمک کند.
برخی از داروهای خاص باعث ریزش مو به عنوان یک عارضه جانبی احتمالی می شود که می تواند روی ابروها نیز تأثیر بگذارد.
اولین قدم برای مقابله با ریزش موهای ابرو ، مشورت با پزشک برای شناسایی علت ریزش مو است.
مردم اغلب از ماینوکسیدیل و کورتیکواستروئیدها برای درمان آلوپسی آرئاتا استفاده می کنند.
هنگامی که فرد یک بار محلول 5٪ مینوکسیدیل را بطور موضعی دو بار در روز بکار می برد ، از نظر کمتری موثر است. این ممکن است به ترکیب با کورتیکواستروئیدها کمک کند تا نتایج بهتری کسب کند.
گزینه دیگر کاشت ابرو یا میکروبلاستیک است.
این باعث رشد مجدد مو نمی شود ، اما می تواند به ابروها ظاهری کامل تر نشان دهد.
علل ریزش موهای ابرو را بررسی کردیم که دلایل بسیاری برای ریزش موهای ابرو وجود دارد که در مورد آن صحبت کردیم که باید مراقبت های لازم را انجام دهید تا ابروهای زیبا و پرپشت داشته باشید که به همین منظور شما می توانید با مرکز درمانی مدرن کلینیک ارتباط و از نحوه کاشت مو و کاشت ابرو اطلاع حاصل کنید.
فهرست محتوا Toggle ارزیابی کیفیت و طول عمر موهای کاشته شدهعوامل موثر در کیفیت موهای کاشته شدهمعیارها و روشهای ارزیابی کیفیت موهای کاشته شدهعوامل تأثیرگذار بر طول عمر موهای کاشته شدهروشهای ارزیابی طول عمر موهارا... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle فرایند کاشت ابرو چیست؟چه کسانی کاشت ابرو انجام می دهند؟ آیا کاشت ابرو موثر است؟ قبل از کاشت ابرو چه اقداماتی لازم است؟ مزایای پوشش دهی ابروهای ناقص با کاشت ابرو روش ها و راهکارهای... (ادامه)
فهرست محتوا Toggle انواع بیحسی های سر در فرایند کاشت موواکنش های بعد از عمل کاشت مو مراقب های پس از کاشت موی سرچرا برای کاشت مو از بیحسی ها استفاده می شود؟ مدت بی حسی بعد از کاشت مو به صورت روتین تا... (ادامه)